Talents
Herbalifella on Pohjoismaissa urheilu- ja sponsorointistrategia, jonka tarkoituksena on inspiroida ja innostaa Jäseniä ja asiakkaita mukaan paikalliseen toimintaan. Jäsenemme ovat saaneet mahdollisuuden valita tuettavat urheilijat ja urheilutapahtumat. He voivat esittää ehdotuksensa urheilijasta joka toinen vuosi ja vastaavasti urheilutapahtumasta joka toinen vuosi. Sponsorisopimuksemme perustuvat pääasiassa urheiluravitsemukseen ja asiantuntijoidemme antamaan ravitsemusneuvontaan.

Valinta suoritettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2015 ja uudet sponsoroidut urheilijat ja tapahtumat eli Herbalife Talentit ja The Movement lanseerattiin vuoden 2016 alussa. Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa ohjelmaan valittiin kolme nuorta urheilijalahjakkuutta, jotka edustavat eri lajeja aina golfista triathloniin.

The Movement toteutetaan paikallisyhteisöissä, jo olemassa olevissa urheilutapahtumissa. Haluamme tukea tapahtumiin osallistumista ja olla mieluisa yhteistyökumppani maraton- ja juoksukilpailuissa sekä pyöräily- ja triathlonkilpailuissa. Herbalife tukee näitä tapahtumia lahjoittamalla sponsorirahoitusta, brändituotteita ja t-paitoja, ja tietenkin tarjoamalla urheilujuomia kaikille osallistujille. Tavoitteenamme on saada Herbalifelle näkyvyyttä, ei ainoastaan tuotteina, vaan tukevana ja innostavana yhteisönä, joka edustaa terveellisiä ja aktiivisia elämäntapoja.fi-FI | 6.5.2021 19.30.54 | Zus2phlsb000000