Shakes
Terveellisemmät elämäntavat
Herbalifen tuotevalikoima muodostuu useista tunnettujen tutkijoiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kehittämistä tuotteista. Ravitsemus- ja kauneudenhoitotuotteisiin on saatu inspiraatiota luonnosta, ja ne on kehitetty sinun hyvinvointiasi ajatellen.

Johtavaa asiantuntemusta
Herbalifella on oma tieteellinen neuvostonsa, joka muodostuu eri alojen kunnioitetuista ja ansioituneista asiantuntijoista. He ohjaavat ainutlaatuisten tuotteidemme kehitystä. Näiden asiantuntijoiden ansiosta olemme saavuttaneet johtoasemamme alalla, ja he varmistavat, että tuotteemme täyttävät ravitsemus- ja kauneudenhoitotuotteille asetetut tiukat vaatimukset.

TIETEELLISEEN TUTKIMUKSEEN PERUSTUVAA RAVITSEMUSTA
Korkealaatuiset Herbalife®-tuotteet ovat tutkijoista ja asiantuntijoista muodostuvan tiimimme kehittämiä. He varmistavat, että tiede, johon tuotteemme perustuvat on tieteellisen kirjallisuuden ja kliinisten testien tukemaa. Tärkeiden yhteistyösopimustemme kautta jaamme osaamisemme parhaiden raaka-aineidentoimittajien kanssa.
Tieteellinen johtoryhmämme, johon kuuluu mm. Herbalifen Ravitsemusinstituutin hallituksen puheenjohtaja, Ph.D. David Herber, auttaa varmistamaan, että Herbalife®-tuotteet perustuvat uusimpaan ravitsemustutkimukseen.


Herbalife tarjoaa sinulle:

- Tukea kestävään painonhallintaan
- Tasapainoisemman ruokavalion
- Korkealaatuisia hyvinvointituotteita
- Mahdollisuuden lisäansioihin.

Lisäansioita
Itsenäisenä Herbalifen Jäsenenä olet osa suurta, maailmanlaajuista verkostoa ja saat mahdollisuuden ansaita mukavasti pientä työpanosta vastaan. Mikäli olet motivoitunut muuttamaan niin omia kuin toistenkin elämäntapoja, tuemme sinua tässä onnistuaksesi.

Tee muutos jo tänään
Herbalifen korkealaatuisten tuotteiden ja tuen avulla on helppoa tehdä muutos, näyttää hyvältä, luoda viihtyvyyttä ja elää terveellisempää ja aktiivisempaa elämää. Haluamme auttaa sinua kaiken matkaa ja varmistaa onnistumisesi!

Löydä Herbalife ja parempi elämä!

© Herbalife International of America, Inc. Kopiointi tai osittainen kopiointi ilman kirjallista lupaa on kielletty. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tässä sivustossa esitetyt tavaramerkit ja tuotekuvat ovat Herbalife International, Inc.:in omaisuutta, ellei toisin ole ilmoitettu.
 
Herbalife on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n allekirjoittaja ja sen ylpeä jäsen:
  • ASML logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


fi-FI | 21.7.2019 18:13:11 | NAMP2HLASPX03